Liw Olausson

Gipsad!

Japp, igår så skedde det en olycka här hemma i studsmattan.

Elise´s ankel svullnade upp fort så vi åkte in till akuten och 6 timmar senare gick vi ut med ett gipsat ben.

Det går så himla fort!

Elise är dock den tuffaste tjejen jag känner, vilket hon bevisade igår. Inte mycket pip förrän ortopeden tryckte lite väl hårt, hoppar omkring här hemma utan bekymmer och tvingade sig med på ärenden trots att hon inte fick. Lite envis tjej som ska klara allt själv… känner igen det där 😉 Hon tycker redan att det är sjukt tråkigt att att ta det lugnt men har blivit så uppvaktad av vänner och familj med kärlek och presenter, nästan som en födelsedag sa hon. <3

 

;Mumsade på gofika idag, hennes favoriter är Donuts och på Väl säljs nu dessa härliga skapelser, vi var ju bara tvungna att testa!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Victoria

    Min dotter blev också nyligen gipsad, första dagen i skolan så ramlar hon på fritids och fick en fraktur på lillfingret. Vi fick också sitta 6timmar på akuten 😅. Igår morse kommer hon ner till vårt sovrum gråtandes med gipset i handen, då har det lossnat under natten 😱😅 lite smått panikslagna så fick vi åka in och gipsa om handen.