Liw Olausson

Köket!

 

I helgen var vi och mätte köket i huset för att kunna beställa köket i god tid, i hopp om att få alla delar i tid också.. köket är det rummet som vi kommer att börja med direkt. Jag vill inte ens visa bild på det, för det är verkligen inget att se. Original från 70-talet liksom…. Det är ett klassikt smalt kök så det är inte gott om utrymme. Tycker ändå att vi har maxat det så gått det går utan att det ska kännas allt för trångt. Att flytta väggar är inte aktuellt nu, då den är bärande och det blir för stor projekt att börja med. Jag har siktat in mitt på ett ljust kök, medans Marcus vill ha ett grått. Vi ska till IKEA i helgen och beställa köket, så vi får se vad det blir för lucka 😉

 

Jag tänker mig iallafall den här kulören och fortsätta i samma färgskala i resten av köket, Marcus vill gärna ha ett mörkt bord och det passar ju bra. Blir det grått kök så blir det vitt bord, men det vill inte Marcus ha… haha, ja vi får se vem som ”vinner”. rummet stämmer inte på ritningen heller, det är större plats för matplatsen 🙂

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.