Liw Olausson

Rensa och packa

 

 

 

 

Inför varje flytt så blir det ju en form av rensning av hemmet, vi har varit förberedda på en flytt och rensat rejält under sommaren, sålt av och åkt en del vända till tippen. Nu var det ju inte så längesen vi flyttade hit, men det är ändå sjukt hur mycket man kan samla på sig, eller. hur? Nu har vi iallafall gjort av med alla babygrejer och små åkfordon som bara tar plats, Aaron cyklar ju på sin stora cykel nu och trehjulingar och sånt tar ju en sån himla plats. Skönt att lämna det bakom oss 🙂

Det är också sjukt hur mycket grejer som barn kan ha, behöva eller inte behöva. Det är sjukt dyrt också, all träningsutrustning och avgifter, alla skor och kläder till  vardags och sen växer dom ju ur allt på en gång också. Förstår inte hur ensamstående klarar av detta, sen är ju kidsen också väldigt medvetna om vad dom vill ha och inte ha. Inte konstigt att det finns så många kreditkort och andra lösningar som kreditkortsguiden.se för dom som behöver det.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.