Liw Olausson

Senaste + Krämig räkpasta

 

Heej hej,, ett trött hej!

Lite uppdatering om de senaste dagarna, Elise klarar sig otroligt bra med sitt gips. Hon är tillbaka i skolan men lite extra trott, så pass att hon sov på fritids när jag hämtade igår, trodde verkligen att hon var sjuk men hon vara bara trött. Mycket intryck också nu första tiden i första klass, såklart. Och all uppmärksamhet kring hennes gips.

Marcus har varit iväg dessa dagarna så jag har varit lite själv med kidsen, vi körde köpemat i form av kebab och sushi som tydligen Colin äter nu (?), så vi hade det mysigt men det blev extra tidigt på morgonen så vi är alla supertrötta denna fredag.

 

Dahliorna levererar sjukt många blommor just nu, nya varje dag. Jag hinner knappt med men blir så himla glad av dom, tänkt vad blommor kan göra för humöret.

 

Nu ikväll blev det lite räkpasta, en rätt jag slängde ihop med det vi hade hemma och det blev jättegott. Liknade den heta räkpasta vi brukar ha, men lite krämigare.

  • färskpasta
  • handskalade räkor
  • 2 dl grädde
  • vitlök
  • habanero
  • riven parmesanost
  • hackad persilja
  • peppar
  • citronsaft

Koka pastan, fräs vitlök och hackad habanero i olja, tillsätt grädden och lite pastavatten, låt koka samman, tillsätt räkorna och lite citronsaft samt riven parmesan, typ en näve. Låt koka samman och bli krämigt, blanda i pastan i pannan och låt det blir varmt tillsammans. Blanda i hackad persilja och smaka av med salt och peppar, jag toppade med massor av korsande också.

SUPERGOTT och starkt!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.