Liw Olausson

Finheter från ….

Gokväll!

Så var helgen förbi!

Elise blev förkyld så vi hann inte med allt vi tänkte, men vi hade möte på IKEA, så köket är uppritat och i princip klart, ska bara höras på onsdag får en sista check och då ska även bänkskivan vara uppritad för beställning. Vi valde en beige lucka, deras nya så den fanns inte i uppbyggt kök, men tror att det kommer bli jättebra! Svarta handtag/knoppar och en vit skiva, som vi på sikt ska kläs med microcement. Så skönt att ha kommit en liten bit på. vägen. Vi beställde även tvättmaskin och torktumlare på ELON för hemleverns nästan precis när vi fått tillträde så det finns på plats, ganska så viktigt hos en familj på fem personer, hehe. Nästa punkt är att fixa golv!

Vi har en bit tills det kommer till inredning men jag kan ju iiiinte låta bli att kolla runt och inspireras, jag fastande på JYSK´s hemsida och hittade massor av fint! Danskarna kan! Bland annat det där köpet, påminner det inte väldigt mycket om skåpet från IKEA som är ett sånt ”must have” ? Nu vet det med rotting. Här är ju ett alternativ till det 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.