Liw Olausson

Halvfart

 

Det har varit några intensiva veckor för mig på senaste som ni kanske förstår och vårt hem är delvis nerpackat och det blir bara rörigare och rörigare. Samtidigt så ska allt flyta på med jobb och skola, ja ni vet säkert att det ekvationen är lite svår att få ihop. Att Elise skadade sig mitt i allt och oron kring det blev ju bara grädden på moset. Så mina sociala medier blir lite lidande, har inte så inspirerande bilder att bjuda på mer än det som pågår i mitt huvud, dvs inspirationsbilder. MEN, det blir ju sååå mycket roligare längre fram när huset kommer att ta den form som vi önskar. Hoppas att ni har överseende 😉 Bloggen får helt enkelt gå på halvfart ett tag.

Matlagningen är också lite på halvfart, hehe. Kanske förbereder oss för en tid utan kök 😉

Nä, men igår blev det enkla liba-pizzor som jag tipsat om tidigare, men testade att ha på Burrata med tryffelsmak och tryffelolja. Mmm, SÅ gott! Älskar tryffelsmak, men annars är svamp inte min grej 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.