Liw Olausson

All in – Kavat

Innehåller annonslänk

 

Vi måste ha barn med extra stora fötter. Eller så växer de extremt fort?! Colin har redan storlek 36, helt galet. Eller det kanske är normalt? Aaron har 28-29 i dessa höst och vinterskor. Jag har redan säkrat upp, för annars står vi där en morgon och det är vinter, i all renovering 😉 Körde på ett säkert kort från Kavat till vintern, Voxna som båda de stora haft tidigare. Vattentäta och varma.

Nu i höst kör vi på dessa, också vattentäta och perfekta skogen som dom hänger mycket i på hans förskola. Landby, fast helt svarta! Kavat är nog det skomärke vi köpt flest skor ifrån till barnen, speciellt till vintertid.

 

Men Colins kavat-tid är förbi 😉 Han växer så fort och det är lite jobbigt för mig, drömde till och med att han hade alla tänder, visdomständer, haha! Sker ju tidigast i tonåren… tolkar det som att jag tycker att han växter för fort. Han kör på sneakers och nu stod dessa från Adidas på önskelistan, Tycker att det blir svårare och svårare med just skor till vintern till honom han vill ju kunna springa och spela fotboll samtidigt som det ska vara varmt och torrt om fötterna.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.