Liw Olausson

Angående fillers

 

Hej på er.

Minns faktiskt inte om jag berättade för er att jag gjorde en skönhetsbehandling med fillers igen? Får alltid meddelande privat och frågor kring det när jag delat sånt, så antar att intresset ändå är stort. Det är så många som gör dessa ingreppen och det handlar inte endast om stora läppar längre. Jag testade i alla fall fillers i kinderna i våras men efter andra vaccindosen så ”åt” kroppen upp det, dvs min ämnesomsättning var på högvarv. Fillers består ju av stabiliserad hyaluronsyra som. finns naturligt i kroppen, så inget jag var orolig för…. provade dock att lägga i ett ålderstecken som jag allt haft, nämligen i nasolabialvecket, (rynkan mellan näsa och mungipa) nu har det gått över 2 månade och resultatet kvarstår. Så himla nöjd med det här och det är inget som syns att man ”har fixat” om man inte vet det. Nu är jag ju öppen med sånt här, så jag har inga problem med att berätta det. Tycker att jag ser mindre trött ut och det i sig gör mig piggare 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.