Liw Olausson

Colins kommande rum

 

Colins kommande rum!

Ja, hans rum finns inte 😉 Hela övervåningen är ett enda stort rum, + Elise´s rum åt andra hållet. Här ska alltså det reglas upp en vägg med dörr till Colins rum, rummet i mitten blir ett allrum till de stora barnen här uppe. Det ska även i takfönster och panelen ska bort, funderar också på att öppna upp till nock men det blir längre fram. Att få fram rummet är det viktigaste först, så alla barn får varsitt krypin. Både Colin och Elise´s rum kommer gå i gråskala, tänkte måla halva väggen går och tak+stedtak blir vitt.. Colin ska få en ny säng som är lite större och tänkte, om det går att möblera hans rum mer likt ett vuxen-sovrum. Det är ju inte mycket lek i rummet längre utan mer ett ställe som är ens eget. De kommer ju att ha tv-rum precis utanför dessutom. Ja, det ska bli så kul att få fixa här uppe faktiskt, nästan det jag ser fram emot mest.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.