Liw Olausson

20% hos Kids Brand Store!

Ambassadörsinlägg för Kids Brand Store

 

Vår 9-åring, vår stora 9-åring. Lång är han också,  140 cm, snart växer han om mig känns det som. Så konstigt det kommer att kännas, eller? När ens barn är längre än en själv?

 

Han har börjat få lite större klädintresse och jag är ju mer än glad över det, när barnen bryr sig om hur kläderna sitter och ser ut. Behöver inte vara nytt och dyrt, absolut inte! Dessutom kan man fynda dyrare plagg (som håller och går bra att ärva eller sälja vidare) på många ställen, jag har dessutom en rabattkod till er som gäller hos en populär nätbutik!

 

Colin behövde en höstjacka, som går bra att spela fotboll i och som alltså inte är för tjock och kan tryckas ner i väskan ;;) Valet föll på den här från Lyle & Scott, en anorak med perfekt ficka till mobiltelefonen på magen. Skitsnygg om ni frågar mig! Funkar både till killar och tjejer. Nu är den dessutom på rea men hittar ni något annat så gäller min rabattkod på hela ordern (utom rea), låg frakt på allt under 499 kr.

Kod: Liw-020 

Observera att Liw O står för Olausson och 20 för Tjugo, alltså en nolla i slutet! 😉

Butiken är KidsBrandStore!

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Haha! Jag har också börjat fundera över det där med när barnen växer om en, så konstigt det kommer att kännas! Min kille som snart fyller 8 år är också 140….de närmar sig med stormsteg 😉