Liw Olausson

Höst-look

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för H&M

 

Gokväll!

Åh, nu känns det som om vi har koll på läget gällande flytten. EN vecka kvar, sen är det dags, jag är ju borta sista helgen så det känns skönt att lämna det nästan färdigt. Jag söker ju mest på inredning, eller egentligen renovering men för att vila hjärnan lite så blev. det lite. höst-inspo idag istället. Så skönt ändå, hösten hängde verkligen i luften idag, högre luft och kyliga nätter. Jag sover mycket bättre då faktiskt. Usch, så gammal jag lät 😉 Dock har Aaron varit sjuk nu.i flera dagar så nätterna har varit lite jobbiga pga det istället. När han är sjuk så är det dessutom bara mamma som gäller och det är lite krävande efter några dagar, speciellt när man känner att man har en del att stå i 😉

Föll pladask för kappan, dess färgen men också priset! Får nog bli en sån!

Så snyggt till skorna och en brun halsduk, eller faktiskt till min MB-halsduk som jag älskar!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.