Liw Olausson

Slipa golv

Gokväll!

Åh om en vecka är vi på plats och säkert helt slut i kropp och knopp! 😉

Spännande men också läskigt med hur vi ska kunna rodda hela den här renoveringen och livet parallellt, men det löser sig säkert efter hand! Har vabbat lite och haft tid att boka lite folk för offerter och vi verkar nu har valt en annan lösning med golvet, eller funderar på en annan lösning i alla fall.

Vi ska ha en kille att kika på golvet där uppe, till barnens rum, Colin och Elise´s samt allrummet, om vi kan slipa det och ljuspigmentera det. Ovanvåningen är byggd senare och det har endast varit gästrum där uppe, dvs knappt använt. Så det känns fel att dra upp golvet. Han kom också med en idé att lägga ett likadant golv i köket som kommer vara i öppen planlösning till med vardagsrummet vars golv kan slipas ihop med det. nya och pigmenteras till samma nyans. Hade ju tänkt oss fiskben, eller chevronmönster men. kanske ska tänka om. Det. ligger ett så kallat holländskt. golv, vilket tydligen kommer mycket nu igen. Ja, vi får se. Har ni tips så kom med dem!

 

 

Här  ska bli allrum med takfönster, trappen ska ”kläs av”; dvs öppna upp väggarna. Rummet som syns längre bort kommer bli Elise´s rum. Där emellan är det garderober och toalett.

 

 

Elise´s rum

Vardagrummet som öppnas upp till vänster mot köket.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Tycker holländskt förband är så fint! Vi valde att lägga det i vårt nyinköpta hus (istället för fiskben som vi var inne på först), supernöjd! Vi valde ett lätt vitpigmenterat med hårdvaxoljad yta. Så spännande med er flytt 🤗