Liw Olausson

Slipat golven!

 

 

Åhhh idag när vi kom hem från. jobb så hade golvsliparen gjort färdigt ovanvåningen, sååå spännande. Dock var det lite dåligt ljus och vi får inte gå på det på 12 timmar så kunde bara ta en liten bild från trappan över golvet. Men det ser sååå fint ut och längtar efter att få se hela imorgon. Tänk så smart att kunna behålla ett gammalt. golv, både miljösynpunkt och. ekonomi. Jag frågade runt och fick rekommenderat av fler att kontakta Sundets golvslipning, vilket vi gjorde och. allt. gick supersmidigt, han visste exakt. vad vi ville ha och gav råd kring de olika golven i huset., vilka som är värda att slipa och inte. Rekommenderas verkligen!

 

Imorgon kan vi bra flytta upp grejer,  för det är lite trångt här nere nu haha.

Elise rum är nästan helt klart, svärmor har jobbat på bra där. Ska bli så kul att visa er och såklart att få inred att rum, äntligen!! Helgen är räddad! 😉

 

En bild från mäklaren… 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.