Liw Olausson

Elises rum klart!

 

Äntligen är ett rum klart! SÅ skönt att se att det händer något, dock har.svärmor gjort nästan hela det här rummet. All målning har hon fixat och det är målat med Rustas ”Koala”, verkligen en fin färg och vi kommer köra samma inne hos Colin. Passade så fint till golvet. hennes rum har fått det hon hade tidigare, förutom sängen då, hon ville så gärna ha en ”soffsäng” hehe… hon fyller ju år på onsdag och har önskat sig lite grejer tills dess. Behöver gardiner och/eller rullgardin, men bara att ha ett rum med helt nya ytskikt att vara i… så härligt. Och barnen trivs i det märker vi, lugn och ro 🙂

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.