Liw Olausson

Status

 

 

Alltså, så här dålig på att uppdatera har jag nog aldrig varit, men ni förstår nog varför. Det är liksom inte så mycket roligt att dela och dygnet har för lite timmar. Men det känns faktiskt som om vi börjar att komma ikapp lite i sinne och kropp. Huset?! Det är organiserat kaos, haha. Men nu har vi haft det i 1,5 vecka, så man kan ju inte begära för mycket. Tycker ändå att vi har åstadkommit massor redan, men det ör ju att v.i har fått fantastiskt mycket hjälp. Just nu är det Colins rum som håller på att växa fram, Elises rum är k l a r. t ! Ska strax visa er det också. Men här ska alltså Colins rum bli, det ska upp en vägg, svärmor har slipat ner vävtapeten och målat med spärrfärg 2 omgångar i taket och en omgång med vit färg till vänster.Hon är verkligen en stjärna! Väggarna ska sen tapetseras för att få jämna och sedan målas.

Köket står ganska stilla, väntar på elektriker innan vi kan fortsätta men vi har målar taket och försökt förbereda för alla lådor som ska på plats sen. Vi valöde tydligen massor av lådor I lådor, som ett enda stort pussel, haha.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.