Liw Olausson

Status i renoveringen

 

Status i renoveringen, med mörka mobilbilder 😉

Svärföräldrarna har hjälpt oss massor, verkligen. Dom kommer fredag efter jobb och åker hem söndagkväll. ja, de sover hemma ,men dom bor typ 500 meter från oss. Idag byggde dom upp väggen till Colins rum och svärmor har målat klart taket där inne och slipat väggar, det ska tapetseras och målas också. Hans rum kommer bli liknade Elise´s rum, men spegelvänt. Han behöver verkligen få sitt eget rum snart, så därför lämnades köket lite för att köra detta.

 

Köket har numera en fungerande häll, fläkt och vatten. Vi skulle montera högskåpens luckor men insåg att två var skadade så vi väntar på nya. Alla stommar är på plats nu och all inredning i skåpen förutom frysen och micron som behöver el och ugn och diskmaskin som är restade. Men vi kan steka/koka mat och och diska för hand 🙂 Det är lyx nu efter ett par veckor i micron i grovköket. Vi håller på med passbitar nu så dom kan komma och kakla och sen koppla in sista elen. Så kul att se att något händer nu! 🙂

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.