Liw Olausson

Fri konsultation för Invisalign

Reklam för Smile Tandvård

 

Som ni säkert vet vid det här laget så jobbar jag som leg. tandhygienist på Sveriges största privata tandvårdskedja. På senaste tiden har det blivit väldigt populärt med den osynliga tandställningen och man kan se den användas av alla. Eller se och se, vi som vet kan se det och många delar med sig av dessa behandlingarna i sina sociala kanaler. Såklart erbjuder även vi på Smile den här behandlingen. Kortfattat så går det ut på att flytta tänderna med hjälp av en genomskinlig skena som man har dygnets alla timmar. Förutom när man äter då såklart. Man byter ut skenorna med jämna mellanrum (varannan vecka) och behandlingen går mycket snabbare än med vanlig ”räls”, man kan flytta de flesta tänderna, men man är begränsad till fronten, eller egentligen de tänderna som man kan se när man ler. Det är ju oftast dessa tänderna som man vill räta upp. Det är ju omöjligt att veta. själv om det är möjligt och hur lång tid det tar, så ni erbjuder Smile-kliniker över hela Sverige en dag på kliniken där det är fria konsultationer för just den här Invisalign-behandlingen. I Helsingborg är det den 11 November, ni kan se alla klinikers dagar HÄR.

Den här dagen kallas Smileday och på konsultationen så kommer. du att få se hur det leende kommer att kunna se ut efter avslutad behandling. Jag har flera kollegor och patienter som har genomfört den här behandlingen och det är ingen smärtsam behandlingen samt att det går. oväntat fort att nå resultat. Jag förstår verkligen att det är populärt! Känner du att ditt leende begränsar dig så ta chansen och se om det går att lösa. Jag funderar på att räta in lite i överkäken till höger på bilden. Gammal bild som ni ser, saknar mitt blonda hår känner jag nu 😉

 

Priset är från 39 995 och det finns möjlighet att delbetala om det skulle önskas.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.