Liw Olausson

Nytt till köket

 

Gokväll!

Det känns nästan som om jag inte vet hur man bloggar längre, jag har kommit ur det lite och det beror på att jag är helt enkelt helt slut. Jag har inte orkat, för ett par veckor sen så snurrade hela rummet när jag vaknade och sen dess är jag hemma, Sjukskriven nu, tänker inte tjata om det för mycket här, men min bägare blev till slut full. Det började när jag blev friskförklarad i våras, då började jag slappna av och det jag tryckt undan i 3 år har nu börjat bubbla upp. Så egentligen kom flytten inte alls lägligt men stora förändringar i livet kommer väl aldrig lägligt? Jag är iallafall väldigt trött om dagarna och försöker nu hitta en balans, bara så ni vet 🙂 Jag älskar att blogga så kommer lägga tid på det också.

Samtidigt så är det lite trögt i renoveringen för Marcus jobbar ju och jag gör bara väldigt lite just nu. Jag är dock bra på att beställa hem grejer, haha. Så jag har löst diskmaskinsfrågan och vi är nu snart nära ett färdigt kök!

Var tvungen att fixa lite nytt till köksbänken, så ett marmor-fat från Hemtex (såklart lite skadat när man går beställning) och nya grytunderlägg från Rusta. Nästa vecka kommer plattsättaren och kaklar köket också, när det är på plats så kommer man ju att se helheten bättre. Längtar!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.