Liw Olausson

Snart ett kök

Betalt samarbete med PGW

 

 

Heej heeej

Ja, det går sakta men säkert framåt med köket. Nu väntar vi återigen på elektrikern, det känns som ett återkommande moment här, När elektrikern varit här, efter plattsättaren, så ska Marcus lägga golvet. Sen ska akutiskväggen upp. Ja, det är som att lägga ett pussel. I veckan kommer dessutom diskmaskinen och ugnen, så hoppas att vi kan koppla in allt under veckan. Ska bli skönt att få ett normalt kök igen, när vi planerade köket så tänkte jag mest på hur det skulle se ut, tog för givet att det skulle fungera direkt haha, jaja… man lär ju sig hela tiden. Kommer uppskatta diskmaskin något väldigt högt efter denna tiden, hehe. Även ugnen, jag tänkte att vi inte använde ugnen så mycket men saknar att kunna göra croissanter och liba-pizza. Ser fram emot första riktiga middagen här i nya köket, alltså när nya matbordet är på plats och allt fungerar. Ska unna köket lite nya onödiga prylar också, ni vet sånt som man inte visste att man behövde, som en gräddsifon, hur smart!? Alltså du fyller den med grädde så vispar den grädden till dig och ut kommer fluffig grädde. Perfekt till coola drinkar i vinter och pannkakorna på eftermiddagen 🙂 Jag har så mycket att se fram emot här i huset, vi har ju även ett uterum, med golvvärme, tänkt att sitta där ute med varm choklad och fluffig grädde 😉 i vinter och njuta av snäll som dinglar ner.

 

Önskar mig också en riktigt bra hushållsassistent, vi har en som sett bättre dagar. Plastdetaljer som knäckts och den är inte snygg. Drömmen vore en Kitchen Aid, snygg att se på och förhoppningsvis bra? Kanske en bra julklapps-önskning. Då kanske jag blir den där bullmamman man trodde att man skulle bli, avskyr att stå med vispen i en evighet och knåda deg. Men först av allt, ett färdigt kök 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.