Liw Olausson

Elise´s rum

Gokväll!

Visade en bild av Elise´s rum på inta idag och ni önskade fler bilder! Det har inte hänt så mycket mer här mer än att det är uppstädat 😉 Hon har dock fått en TV men den sitter till vänster och syns inte på bild. Den är hon supernöjd med! Mina planer i hennes rum är rullgardin/gardiner, lite osäker med tanke på hur taket ligger, samt en fåtölj, kanske en vit, sån där fluffig sak. Dock är vitt tyg och hon ingen bra idé, hon pysslar liksom i hela rummet med glitter, smink etc. Kreativ, absolut 😉 Men det lämnas spår av det som jag aldrig sett förut 😉  Det enda hon önskade inför flytten var en säng-soffa, och just den här från IKEA. Så det fick det bli, hon sover bra i den och även Colin som sov där första tiden också, då man kan göra den dubbel. Han sover i sitt eget rum nu, det ska bara målas så ska jag visa er det! 🙂

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.