Liw Olausson

Vin-tips

Sponsrat inlägg i samarbete med Vinshoppen

 

Snart närmar sig farsdag och även julafton och såklart vill man ju ge något till sina nära och kära som är speciellt, då är det bra att vara ute i god tid för att stressa fram presenter är inte det bästa. Det brukar inte blir så personligt, eller hur? Vissa år lägger jag ner mycket tid och pengar på fars dag men nu börjar barnen bli större och då tycker jag att det oftast kan vara något från dom istället, eftersom det just är fars dag. Man kan ju dessutom uppvakta utan att det är en speciell dag, det är ju faktiskt mer uppskattat. När det inte är förväntat. Håller ni med?

Ett annorlunda tips till någon som gillar vin, eller rättare sagt vinbryggning är ju produkter för det. För några år sedan skulle ju a l l a göra sin egen öl, att kunna bjuda på sin egen bryggda öl var lite standard ett tag. Himla rolig grej faktiskt, och jag minns eller jag har sett bilder rättade sagt, på när det gjordes hemma i köket när man var liten, haha. Kallas ju egentligen hembränt, hur bra var nu det egentligen men jag minns de där speciella flaskorna. Små snirkliga, de drogs mina ögon som barn till, just för de såg så roliga ut. Inte fattade jag var det var då, haha. Lite kul att kunna göra sitt eget vin faktiskt, jag har ju designat en vinetikett faktiskt, minns ni? Undra vad som hände med det, det skulle ju bli ett bubbel i samarbete med Ranelid. Haha, sjukt kul grej och roligt att han uppskattade min ”konst”.  HÄR hittar ni det inläggen. GUD vad ung jag var!

 

Har ni andra tips på annorlunda och speciella klappar och presenter till farsdag? Tidigare har jag gett bl a personlig klockförvaring, klocka och muggar 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.