Liw Olausson

Dagens tacksamhet

Helt slutkörd efter denna helgen, bara roliga saker men jag är inte helt hundra.

Försöker ta det lugnt och bara vara och känna tacksamhet för det jag har.

 

  • Vi har en trädgård med massor av löv som är roliga att hoppa i <3

 

  • Gjorde en supergod smoothie med nyttigheter som barnen älskade (Har fått hem akustikpaneler som ska upp på väggen strax!)

 

 

  • Golvet är lagt i köket, Marcus jobbade hela söndagen och idag efter jobb, bara lister och trösklar kvar… SÅ fint! Ska såklart visa när det går att fota utan en massa grejer i vägen vilket det är nu, imorgon (äntligen) ska det kaklas, gillar inte att vara hemma när vi har snickare här så hoppas att jag är piggare så jag kan hålla ,mig borta en stund i alla fall.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.