Liw Olausson

Liseberg & Åby Hotel

Hej igen efter helgen! =) En helg full av kärlek och mys, så välbehövligt. Vi tog kidsen till Göteborg i fredags för att besöka Liseberg under Halloween, något vi aldrig gjort tidigare. Vi peppade kidsen hela veckan inför det och kvällen innan skulle jag bara dubbelkolla biljetterna… biljetter som jag inte kunde hitta! Har alltså trott att jag bokat Liseberg och betalat, bokat hotell och allt enligt plan, men inga biljetter till Liseberg kunde jag hitta. Alltså, ångesten och stressen inför att berätta det för barnen på fredag-morgon, jag sov SÅ dåligt den natten. Jag tittade såklart efter nya biljetter men det var utsålt hela perioden. Mailade Liseberg och frågade om det fanns sista minuten biljetter men dem svarade såklart inte mitt i natten. Så vi började kika på Köpenhamn och Tivoli istället och letade efter hotell där men det var svårt att hitta familjerum som vi behöver… fick ge den tråkiga nyheten till barnen som blev lite ledsen såklart men uppskattade att vi skulle till Tivoli istället. När dom var lämnade i skolan så svarar Liseberg att det kan komma återbud pga sjukdom så det är bara att hålla utkik på sidan, så jag uppdaterade och uppdaterade som en tok. Tills lut kom det lediga platser och jag kunde boka snabbt som attan! YEY!!!!

Så halvvågs till Göteborg började kidsen undra om vi inte skulle åka båt snart!? När vi berättade att det ändå blev Liseberg så blev dem SÅ glada! Så kul att vi kunde lösa det ändå, det uppskattades ännu mer nu! 🙂

 

Liseberg var riktigt kusligt på sina ställen och väldigt välgjort, så värt pengarna! Pumpor ööööverallt och pyntet har det verkligen inte sparats på, när mörkret föll så kom utklädda personer ut i parken och det var kusligt men spännande. Killarna blev lite nervösa men Elise tog det med en klackspark. Så himla kul!

 

 

Sent på kvällen checkade vi in på Åby Hotel som alltid är så välkomnade, ännu mer godis vid incheck, haha. Och hela känslan av tivoli fortsätter ju, gillar den känslan. Vi har alltid två rum med dörr emellan, så smidigt. Dock ville Aaron sova emellan oss såklart men det år också mysigt. Här sover vi gott! Vi vaknade upp till ett disigt väder och nöjda med att vi besökte parken på fredagen då det var soligt väder och härlig temperatur!. Kommer definitivt tillbaka nästa år.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.