Liw Olausson

Beställt soffa

Äntligen kom soffan jag föll för (på bild!) in på IKEAS centrallager. Backsälen!

Den kommer inte ens till Helsingborgs IKEA vilket jag tycker är kornigt, ändå en stor butik. Så ja, vi beställde soffor utan att provsitta, haha. Men det får.bära eller brista, så.  himla bra pris och snygga. Passar den inte oss så finns det en till våning. här i huset som behöver.soffor också. Jag beställde en 3a och en 2a,, vill gärna köpa fåtölj också men den finns inte i lager än-. Gillar vi sofforna så kommer det att bli ännu en beställning av fåtölj också. Finns i vitt, beige och svart. Vi valde beige eller natur som. den heter.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Åh har också kollat på en tresits och en tvåsits Backsälen! Har dock inte varit lika modig som er och beställt den utan att provsitta… kan du inte recensera när ni fått den? Tack!