Liw Olausson

Fogat!

Alltså, woho!
Vi har fog! Det blev exakt så som vi tänkt, minus att det tog sååå lång tid att få det klart för plattsättaren…. alltså, hantverkare, jag är redan trött på dem. Marcus har även. satt fast knopparna på lådorna, insåg att det var inte ”bara” att sätta dit push-open grej på lådor, det funkar bara på skåpen, skulle man ha det på lådorna så skulle man beställt. special direkt. Men vi hade ju faktiskt valt knoppar och det blev lika fint som utan tycker jag. Vi börjar med att ha det på lådorna så får vi se hur vi gör med skåpen. Åh älskar vårt kök,  nu är det lite passbitar och elen som ska dit, ska bli kul att visa det helt färdigt sen! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.