Liw Olausson

Letar stolar.

 

Ja, igår köpte vi ett nytt matbord! Jag har letat och letat, sen gick jag förbi det här i ett av rummen på IKEA; och kände att det hade passat perfekt. Såg inte mycket ut på nätet, men helt annat i verkligheten. Vi har ett rätt smart utrymme där matplatsen är så det får inte vara för brett, vilket många bord är som kan rymma 8-10 personer. Vi vill ju ha ett stort bord, eller möjlighet att göra det stort, Detta är 95 cm, vilket är lagom. Dock sålde jag våra älskade karmstolar, för de tog för mycket plats… tyvärr. Marcus var lite gladare, inte hans favorit. Nu har vi dock ett problem med att hitta nya, vi kommer inte överens om vad vi ska ha. Jag vill gärna ha klassisk pinnstolar men Marcus vill ha något mer bekvämt, men stoppade stolar till vardags är inte en hit här hemma med 3 barn. Just nu har vi våra supergala vita stolar men jag tror att vi ska satsa på svarta faktist… har listat några från IKEA här nere, men jag lutar mer åt en pinnstol från MIo. Får se om Marcus ger med sig…  Många är plast, vilket jag egentligen inte vill ha alls, dock är det praktiskt… trä är det jag önskar helst. Kom gärna med tips om ni har.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.