Liw Olausson

Köpt stolar!

 

Vi är med stolar! Marcus sa till slut, ”bara ta något” 😉 Haha. Valde en stol som känns klassisk och inte tar över rummet. Har tittat på pinnstolar med hög rygg men det hade blivit för mycket med akustikpanelen som ni ser ii bakgrunden. Den är inte uppsatt än. annars hade jag visat den såklart. Den står bara lutat vid väggen, vi vill ha infällda eluttag i det så vi väntar tills elektrikern satt nya snygga i svart på den väggen.

 

Stolen kommer precis som bordet, från IKEA. Den heter Rönninge. Även ljuslyktorna som jag får så många frågor om på Instagram, kommer från IKEA: 🙂 Älskar det blå-gula varuhuset just nu, vi bor ju så nära så det blir ofta turer dit i dessa renoveringsdagar.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.