Liw Olausson

Utmattning

 

Som jag nämnt lite så har jag varit sjukskriven, jag nådde en gräns helt enkelt. Men det är inte så enkelt, sjukt svårt för att acceptera det här. Säkert så har det varit en anledning till att jag hamnade här, men jag tog också tag i det i tid. På torsdag återgår jag till 50% till att börja med, jag tror och hoppas att det ska gå bra. Jag tycker nästan att det är pinsamt att det hände mig också, jag vet att det låter konstigt. Men jag är lite. av den natur, att det händer inte mig. Jag fixar det mesta. Men det är ju inte så konstigt, att det händer mig och alla andra som tänker just så. Man vill ju inte att det ska hända en själv, för det är verkligen jobbigt. Att ta hand om sig är helt annorlunda för mig än tidigare, förut var det att maxa träningen flera ggr i veckan och äta sunt, nära roliga saker och träffa en massa människor. Nu är det nästan tvärtom, att träna hårt finns inte på kartan.  Jag äter det jag är sugen på, gör typ ingenting. Det har hjälpt mig tycker jag, men jag märker också att vissa dagar kan jag köra på lite mer och andra så får jag ta det väldigt lugnt.  Chilla i vardagen är viktigt har jag insett. Ett symptom som är väldigt starkt och jobbigt för mig är huvudvärken jag får, den påverkar mig så mycket. (Jag får också sjukdomskänsla, yrsel, trötthet och ångestattacker)  Jag har allt för att minska den, hehe… bettskena, spikmatta och nu den här nackmassören. Jag har haft ett samarbete med Weilfy utanför mina medier, och nu använder jag den varje dag, får en hjälper. Jag lugnar ner mig, sitter stilla och den får mig att chilla. Den har värme, tens och massage. En kopp. kaffe, tända ljus och lite Netflix! 🙂

 

Ett annat tips är faktiskt naturläkemedel, jag fick tips om dessa KSM66 och jag tar 2 st morgon och kväll. Tycker att dessa fungerar mot ångesten i bröstet, den som många av oss kan känna då och då. Om det är placebo eller ej, spelar ingen. roll… det fungerar för mig 🙂 Ja, sen har jag KBT också, vilket är superbra men jobbigt. Sammanfattningsvis så är skillnaden nu på mig att jag inte försöker ta bort symptomen som kroppen ger mig och istället försöker lyssna på den, men det är inte lätt. Om det hjälper en av er med att jag delar med mig, så är det värt det. Så brukar jag tänka när jag delar med mig av personliga saker här… <3

 

Nu ska jag på en timmes massage, det är jag värd! 🙂

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.