Liw Olausson

Colins rum målat!

 

Ja, då var även Colins rum målat och färdigt, förutom lister. Därför får ni inte se hela rummet 😉 Mycket roligare att visa helt klart sen,  men måste iallafall visa färgen och lite glimtar från rummet. Hans säng kom igår och han sov som en prins inatt. 140 cm bred och 9 år, gott om plats! 🙂 Den passade in jättebra i hans rum och nu ska lite lampor och hyllor monteras för att få det riktigt mysigt därinne. Så skönt att båda de stora kidsen har ”nya” rum här i huset, dvs alla ytskikt är renoverade.

 

Även Colins väggar är målade med Rustas färg ”Koala” och det är som vanligt svärmor som målat så fint! 🙂

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.