Liw Olausson

Ny frisör!

Så var det dags för omsättning av mina Hairtalk igen, den här gången gick jag till en annan frisör, här i Ödåkra. Lotta!

Vi kom fram till vi nu klipper håret i en ordentlig frisör eftersom håret nu har återhämtat sig väldigt bra och hårförtjockningen inte längre är nödvändig.- Har inte varit supernöjd senaste isättningarna heller, så jag kände också att det var dags att göra en förändring. Det blev min vanliga page men med mycket tjockare hår. Helt galet att det nästan bara är mitt hår, har nämligen bara 3 slingor av tejphår vid tinningarna. Så skönt att kunna dra fingrarna genom håret lättare nu 🙂

Lotta var för övrigt supernoga och duktig, ja ni ser ju på bilderna. Hon finns på Ödåkra Hair Style HÄR.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.