Liw Olausson

Tittar på kliniker

Vår första badrumsrenovering drar snart igång, december sa dom :=) Och det är ju snart. Skulle inte förvåna mig om det drar igång den 23/12 bara för det haha, jaja… bara det blir gjort. Vi ska i samband med badrummet görs, även göra om i hallen då dessa ligger. vägg i vägg och vi ska ta lite av hallens yta till badrummet. Badrummet är inte stort, vi har 3 toaletter men hade hellre haft 2 lite större. Hade varit billigare att renovera 😉

Hallen ska iallafall få klinker och golvvärme i samma veva, jag tänker mig den gråa plattan uppe till vänster. trappuppgång som Marcus kallar det haha. Men jag gillar det! I badrummet vill jag dock ha en varmare känsla, den ni ser på de två bilderna till höger, samma på golv och väggar. En grå kommod tänker jag också, men dem är ju sjukt dyra. 40 tusen kommer man lätt upp i för en kommod. Är det verkligen värt det? På IKEA kan man få en för en tiondel av priset, någon som har erfarenhet av IKEAs?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marie

    Tips är att vänta in black Friday, förra året hade Bauhaus super kampanjer på all badrumsinredning från Noro med 40 %, finns super snygga serier i grått.

  2. Helena

    När renoverade vårt första hus valde vi Ikea både i badrum och kök. Vi var jätte nöjda!
    I huset vi bor nu har vi ett mycket dyrare märke (tidigare ägares val) och vi märker ingen skillnad på kvalitet och funktion jämfört med Ikeas. Vi har pratat om vad vi skulle välja vid en eventuell framtida renovering och 100% överens om Ikea 😊