Liw Olausson

Köket klart!

 

Hej och god kväll, blev flera dagars paus här då bloggen strulat. Så jobbigt men jag har också haft en del annat att göra, som att vila 😉

Tänkte ge er en uppdatering kring renoveringen och käket skulle jag faktiskt kalla klart nu. Alla vitvaror fungerar, allt är målat men det är några detaljer kvar… överluftsventiler ska upp men vi vill ha smala svarta, och det är svårt att hitta. Öppnar skåpen ovanför kyl och frys istället i väntan på, blir faktiskt varmt där uppe. EN lucka för diskmaskinen ska också beställas så det var svårt att få till delad lucka, på diskmaskiner som inte kommer från IKEA: Synd att bryta det mönstret men det blir bäst så. Sen ska även akustikpanelerna upp, vilket iv inte hann i helgen. Lite precsionsjobb på det. 😉 Väntar även på en skena i taket för belysning, ska bli spännande och se hur det blir med den, då jag inte sett den själv, utan det är elektrikerns tips.

Vi är i alla fall väldigt nöjda med köket, det ät inte stort men det är gjort det bästa av vad vi hade att jobba med utan att bygga om för mycket. Vi har nu bott här i 1,5 månad cirka och köket är klart, Colin och Elises´rum är klara och nästan vardagsrummet. så när som på en meter att måla klart… Tycker ändå att vi jobbar på bra, men vi har också supermycket hjälp av Marcus föräldrar som är här varje helg och fixar och donar. <3

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.