Liw Olausson

Blommor & Gekås

Gokväll på er!

Precis hängt upp gardinskena i vardagsrummet, det ni! Det börjar bli ett hem att inreda, yey! Dock var gardinerna för långa så det måste fixas innan ni får se 😉 Ni för istället se vilka fina snittisar vi fick av. kära vänner i helgen, vi kan ju numera ta emot folk och bjuda på mat så vi har ett kök, det var ju ett tag sedan, så härligt!

Nedan ser ni också bild på ett par saker jag köpte igår på Gekås i Ullared. Ett spökträd med kruka, så himla fint. Köpte massor av grejer, såklart men faktiskt mest julklappar så det går ju inte att visa då vissa barn numera kan surfa in här och tjuvkika 😉 Köpte lite julsaker och bra att ha grejer, som termobyxor och vantar till kidsen. Tråkigt men bra! Jag åkte med en vän och vi åkte suuuupertidigt, vilket jag aldrig gjort förut men det var helt klart det bästa. Vi var  framme strax efter 7.00 och. det var riktigt behagligt att gå där innan den stora folkmassan stormade in runt lunch. Supertrevligt dessutom!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.