Liw Olausson

Fyndat än?

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Babyland

Gokväll!
Har ni fyndat något än på Black Week, jag blir lite anti när det är så mycket men har ändå kollat runt lite. Man kan ju nära en del fynd, men det gäller ju att kolla prishistorik på en del varor på t ex Pricerunner, så man inte blir lurad. Har hittat lite kläder till kidsen, bl a Adidas ställ till Colin från XXL, till riktigt bra pris. Sen tipsade jag ju på Instagram tidigare idag om att Babyland har 30% på kläder och skor, dom brukar redan har bra priser så det är ett riktigt bra tips. T ex så finns et ju Tretorn-skor där och massvis av ytterkläder. Elise totalvägrade ju kängorna som jag var så nöjd med till henne, hon skulle tydligen ha ”Uggs” så det fick bli att hitta vattentäta. Uggs-liknade skor. Men måste ändå komplettera med fodrade stövlar känner jag, kanske dessa från Tretorn. nu.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.