Liw Olausson

Badrummet rivs!

¨

Vårt badrum! Fint va? 😉

I fredags så kom snickarna och började riva ut det. Detta är vårt största, men det är inte stort. Vi har två badrum/dusch här nere. och en toalett där. uppe. Väggen till. häger ligger mot hallen som. vi ska ta lite i väggen av, den vägghängda toaletten och säkert vattenskåp tror jag, samt en nisch i duschen. På. andra sidan väggen så kommer det vara en skjutdörrsgarderob, så vi kommer inte att se dessa utbyggnader. Behöver verkligen all extra plats vi kan få, här. i badrummet. Är så glad även att vi är igång, hoppas såklart att vi är färdiga innan jul, kanske inte alla detaljer men att vi kan duscha i en ny. dusch. vore fantastikt!

 

 

Vi kommer placera toalett och kommod i precis på samma plats igen,  bidén kommer.  vi såklart inte återskapa haha, och duschen hamnar i högra hörnet, det har tidigare stått ett badkar här.

 

Klinkern vi valde blev tillslut Bricmate Norrrvange light. Grey. Både på väggar och golv. Den upplevs i vissa ljus, lite beige. Varmgrå skulle jag säga. 60×60 platta vilken. tvingar oss,  om vi vill undvika. mindre plattor i duschen, att ha en Unidrain, dvs en. avlång golvbrunn som man kan dölja med en bit av klinkern dessutom. Mina svärisar har det och vi skulle inte ha sån lyx-renovering men nu blev det så ändå 😉

 

 

 

Toaletten, ja inte mycket att orda om. Ändrade dock till vit sits ändå.

 

 

Duschhörnan, fast med svarta detaljer. Det är en förvaringshylla i vänster dörrfäste, där ,man kan ställa mindre snygga. flaskor. Så smart! Vårt enda krav var att kunna fälla in dem såhär. för att spara plats.  Duschblandaren vi valde är är svart från Tapwell, men glömde fota den. Hoppas att det blir snyggt! Har inte bestämt oss för kommoden än, velar mellan ett par olika men det lutar åt en grå.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.