Liw Olausson

Djurens jul

PRESSRESA Skånes Djurpark

 

Ja, alltså hur fint kort. Så kär i min man. Igår var vi bjudna på Julens jul i Skånes Djurpark, så häftig att uppleva parken under alla årstider. Nu var det lättare att se djur pga mindre löv i vägen 😉 men många djur var nog lika chockade över kylan som vi var. Vinterns första. snö föll nämligen samma dag, så himla mysigt och stämningsfullt, men kallt! 😉

 

Vi åt god mat uppe på Björnberget och strosade runt i parken med våra vänner, drack glögg, grillade marshmallows och lät kidsen busa runt. Mycket mysig dag! Tusen tack. Vi valde mellan julskyltning och detta och jag tycker att vi gjord ett bra val, så skönt att slippa trängas och få frisk luft och julstämning. <3

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.