Liw Olausson

Julklappstips – Refurbly

Betalt samarbete

 

Hur mogna gånger har ni bytt er mobiltelefon? Jag skämdes lite när vi rensade inför flytten och hittade flertalet gamla mobiler, som bara låg och skräpade, visst… vissa hade gjort sitt, men flera gick fortfarande att använda, vi byter ju mobil lite på slentrian ibland, tyvärr. För att man kan eller det kommer en ny modell som man gärna vill ha. Vi är 4 i familjen som använder mobiltelefon nu och alltid är det någon av oss som är ”i behov” av en ny. Jag har nu i samarbete med Refurbly blivit lite mer medveten om vilken stor påverkan våra elektronikprodukter gör på naturen. 86 kilo avfall bildas när EN mobiltelefon tillverkas. Helt galet. Refurbly hjälper både naturen och oss genom att sölja fullt fungerande, begagnade mobiltelefoner till ett bra pris. Det är ungefär som att köpa en ny, bara att den är begagnad. 2 år garanti, fri frakt och 14 dagars ångerrätt.

 

Dessutom kan jag ge er rabatt på 250 kr vid köp av en begagnad mobiltelefon, ”FINALYAN” ger er rabatten i kassan!

 

Perfekt om ni tänkt ge kidsen eller någon annan en mobiltelefon i julklapp. Den kommer dessutom i en fin kartong och det bästa är ju att man har garanti, precis som vid en ny!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Antonia

    Ja gäller ju o tänka på miljön, vår son fick en begagnad i julklapp förra året men verkar ändå som den har gjort sitt, även med uppdateringar och nytt batteri… Verkar inte som dom är gjorda längre för att hålla mer än 2 år 🙈 Han kan ju fortfarande använda den men den är seg och lever sitt egna liv till o från 😄😂