Liw Olausson

Årets gran!

 

Gokväll på er!

La. precis ut ett inlägg på Instagram där jag beklagade mig över att inte få något av mina barn gå lucia-tåg, i år heller! Fotbollsmatch och gå på köpcentrum, det går ju bra… men att se lussetåg, inte ens utomhus, det är inte okej. Usch, blir så ledsen bara. Får nöja mig med detta, som vi äntligen har vi vårt hem nu, Fick hem det i ett samarbete med Lampgallerian, (på Instagram) men delar även koden här ”finalyan.se10” ger 10% på allt, även på rea, vilket dom har på bl.a. denna ljusstaken. In och kika!

I helgen har vi hunnit en del här hemma, eller Marcus, jag är tokförkyld och sköter markarbetet, dvs kidsen. Aarons rum är nästan helt klart, han fattas bara lister. Det blev jättebra och ska såklart visa er i veckan. Granan kom som sagt in, den är klädd och fin och mamma gav mig en present, ett jultåg som jag önskat mig! Så nu tuffar det runt granen likt ett amerikanskt hem haha, eller nej… det är sällan igång för det låter ganska mycket 🙂 Men det är ju bara för gulligt! Granen blev i år, som jag önskade förra året egentligen, i brun-röd-beigea färger. Och många pippsiar! Hittade perfekta julkulor och pynt på Gekås för några veckor sedan. Så mysigt med gran alltså! Fåt bara lite panik på vårt golv, som är så gult och blankt. Längtar tills det ska slipas också 🙂

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.