Liw Olausson

Aarons rum!

Här har ni Aarons rum!

Väntar en beställning på lite nya möbler och textiler, sen ska det inredas på riktigt. Ville bara visa er färgen på väggen och golvet, som rä så fint tillsammans! Golvet är Rustas egna golv, som kostade cirka 2500 kr tills hans rum, det är såklart ett laminatgolv men det går hur bra som helst i hans rum. Men det är ju verkligen skillnad på golv och golv, det var dock ”ett helvete” att lägga lägga det hälsar Marcus. Synd om honom då jag tänkte att vi skulle ha samma i vårt stora sovrum. också 😉

Har bara ställt. in det han hade i sitt rum tidigare, för att det ska kännas bra och för att det ska vara lite mindre kaos i resten av huset. Ni som har hängt med på bloggen ett tag känner säkert igen hans prylar från Colins rum, fick lite nostalgi känsla av det då han hade liknade färg fasrt mer år mint-hållet i hans rum när han var mindre.

 

På tal om kaos  så verkar det vara dags att sätta kliniker i badrummet imorgon. Det kom en stor leverans idag så det ligger kartonger från Tapwell och Bricmate i halva huset, inte bästa dagarna att vara hemma förkyld på… 😉

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.