Liw Olausson

Tavlor & rabatt

I samarbete. med Gallerix

Nu börjar det likna ett hem, har fått hem lite tavlor från Gallerix och jag är ju svag för William Morris mönster, så det fick bli två posters med det underbara mönstret, har en annan sen tidigare och gillar att det kommer återkomma i andra rum i huset också. Dessa heter William Morris Larkspur i storlek 50×70 cm. Som jag skrattade när jag la in bilderna i datorn, det ligger nämligen något gosedjur under soffan som tittar fram. Det är verkligen inte såhär fint här hemma, det är kaos egentligen. Men slutet börjar närma sig, det lades klinker i badrummet idag, så det borde inte ta så många dagar till.

 

 

Älskar hus granens ljus speglar sig tavlorna, så himla mysigt med gran!

 

Jag kan erbjuda er en rabattkod på hela 30% om ni uppger kod; Finalyan30 i kassan.

Gäller tom 4/1 2022

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.