Liw Olausson

Sista minuten – julklappstips

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Babyland

 

Har ni alla klappar klara?

Jag  vill verkligen inte ut i butiker nu isas veckan, dels för stressen men också för att smittan ökar igen. och vill inte riskera att sitta i karantän över jul 😉 Vi är klara nu men mitt bästa sista minuten tips är helt enkelt sånt man inte kan få för mycket av och som passar alla, det är SPEL! Vi har massor av spel och vi spelar i perioder, men det är liksom som en bokhylla förr… (vi. har knappt böcker) man ska vissa klassiker hemma ;:) Sen är det ju faktiskt himla mysigt att spela tillsammmans IRL och inte bara på skärmarna.

HÄR kan man beställa sista dagen idag med hemleverans och fri frakt. Såklart finns det massor av annat också, jag beställer ofta här, kläder och leksaker, vagn t .o.m. Även julklappar som jag visat på stories på Instagram, men här läser barnen ibland så kan inte visa er förrän efter jul 😉 . Så spel får bli ett sista tips såhär på kvällskvisten.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.