Liw Olausson

Takbelysning & julblommor

 

 

Hej och gokväll!

Äntligen 4:e advent och julafton runt hörnet, vi har haft sjukstuga med alla kidsen här hemma så det har inte hänt så ,mycket här hemma. Har fyllt huset med julblommor och julbakat lite. Hade elektriker här som fixade vår belysning i köket, äntligen! Har två stycken underbara Flower Pot från Verner Panton över matbordet och dessa är kopplade på en skena som det även sitter spottar på som riktas dit vi vill, vi kan dimmra (dimma?) och välja vilka ljuskällor som ska lysa via en app. Så smidigt och snyggt. Framförallt skönt att kunna se maten vi äter, haha.

Nu verkar alla barnen vara på sluttampen i förkylningen med bara hosta kvar så det blir förhoppningsvis skola och jobb precis som vanligt i tre dagar nu innan jullovet börjar.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.