Liw Olausson

Blondiner har roligare

 

Hej!

Ja, ni vet ju hur jag är med mitt hår. Jag provar det mesta, jag har ju varit värdigt duktig hela året med att inte bleka håret och haft snälla hair-talk förtjockningar, så nu har håret återhämtat sig rejält. Saknade mitt blonda hår väldigt mycket och kom inte överens med det, enligt mig, röda som växer ut. Nästan mörkt i mina ögon faktiskt. Så nu har jag blekt det igen och känner mig mycket mer som mig själv igen. Satte i lite förtjockning på sidorna, trot det var 4 slingor från hair-talk, samma som jag haft tidigare, men det är nog sista omgången nu. Lotta här i Ödåkra är duktig och noggrann. Alltid nöjd efter ett besök hos henne. Finns bokningssida HÄR.

 

Härligt att vara fin i håret inför jul!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.