Liw Olausson

Uppesittarkväll

 

 

 

Uppesittarkväll!

Heeej, vilka dagar de senaste dagarna… rakt i kaklet kan man nästan säga. Vi har haft slutspurt på badrummet som är i princip klart nu, bara en toasits som blev fel som kommer i mellandagarna. Alltid något! Vi har även haft elektriker som drar om all el i hela huset så det har verkligen varit fullt ös här hemma i dagarna. I eftermiddags så kunde vi äntligen städa ordentligt, detta jäkla byggdamm alltså. Verkligen överallt, insåg också hur stort huset är idag när vi skulle städa, haha. Tog verkligen tid, ändå inte helt ordentligt. Men nu, nu sitter vi ner och hoppas på storvinster, eller sitter och sitter… barnen kan inte vara stilla. SÅ. förväntansfulla inför imorgon, dem har hängt strumpor på dörrarna och satt ut tomtegröt utanför dörren. Dessutom så dinglar snön ner fint och ett vitt täcke ligger på marken, underbart! Vår första jul här! <3

 

Önskar er alla en riktigt fin och god jul! :

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.