Liw Olausson

Jullovs-pyssel

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Babyland

 

Hej på er!

Vi njuter av jullovet för fullt, idag har båda de stora barnen sovis på varsitt ställe. Så vi har bara lille Aaron hemma idag, vi har pärlat med hans nya pärlor och det här är så enkelt och bra för honom. Han vill ju gärna göra som sina sykon men klarar inte riktigt av de små pärlorna och ännu mindre att göra mönster. Dessa större pärlor är perfekt för honom, dels för att öva motoriken och också för att känna att han klarar av det. Då tröttnar han inte direkt, och titta… han klarade av att göra hela dinosaurien. Han blev SÅ stolt! Jag märker skillnad på motoriken på barnen, Colin var supertidig med pussel och finmotorik, säkert är alla olika men kan också bero på att Aaron har en ur-och-skur förskola? Det blir inte lika mycket pyssel och liknande, men det har ju andra fördelar såklart. Så nu jobbar vi mer med detta hemma, även bokstäver och siffror, han har ju mest hängt med hittils men nu börjar han bli en liten pojke mer och mer och ger uttryck för vem han är och behöver. <3

Dessa små paket med pärlor är ju perfekt att ha hemma och plocka fram i vab-tider eller ge bort i present.

Finns HÄR, fraktfritt!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.