Liw Olausson

DIY – Tv-bänk

 

 

Gokväll!

Nu är alla kids hemma igen och kaoset är återställt 😉 Just nu sitter hela vägen i soffan med täcken och har precis ätit lite godis, tittar på Sune i Grekland och längtar efter vår semester. Jag tog en paus i renoveringen och Marcus håller på för fullt. Det är hallen som är vårt projekt just nu. Men tänkte faktiskt visa er ett litet DIY vi gjorde i dagarna.

Vi har gjort oss en egen tv-bänk, den består av bestå-stommar från IKEA, vägghängda smala med dörrar. Vi har klätt dörrarna med akustikpanel från Wood on Wall, som blev över från köket, samt lagt plattor som blev över från hallen. Vi är supernöjda! En helt egen design och precis som vi ville ha den.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.