Liw Olausson

Slipat golv!

Hejhej!

Lediga? Jag skulle inte varit ledig, blev sjuk istället. Missade vaccination och allt. Men börjar bli bättre nu, tror aldrig kan har missat att blogga så här många. dagar i rad. MEN! Jag har en del att visa nu. ÄNTLIGEN är golvet slipat!  Kamerabatteriet är urladdat men hann knipa lite bilder innan ljuset försvann helt här. Ser ni så fint?! Kika på. Instagram HÄR för före och efter! Matchar kökets nya golv nu lite bättre och härligt att kunna behålla ett så gammalt kvalitets golv. Såklart anlitade vi. Sundets golvslip!  Har även städat ut den mesta julen, men när amaryllisen äntligen behagar att slå ut så fint så får den såklart stå kvar.

Har även hängt en gardin-längd i hörnet i köket för att mjuka upp hörnet lite. ska känna in det lite. Har så himla stora fönster och insyn, men samtidigt är det ju lite trångt här så gardiner är mest i vägen. Vill inte täcka för men ändå ha lite insynsskydd, det kommer ju sen när häcken växer upp/bygger plank, Vi har ju en markis för solen,  en riktig 70-tals snygging 😉

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.