Liw Olausson

Nytt hos Aaron

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Jollyroom

Aarons rum har ni fått se lite av tidigare men nu börjar det äntligen ta form, precis så som jag tänkt det. Vi har tillsammans med Jollyroom och deras nyheter inrett hans rum!

Var lite nervös över att byta till en vanlig säng men det har gått väldigt bra. Han har inte trillat ner, men han tassar in till oss varje natt istället 😉 I samband med att vi bytte till den här sägnen så hängde vi upp sänghimlen som gjorde sängen mycket mysigare och på något sätt lite tryggare också. Det är ju mycket som är nytt for honom redan, huset, rummet, sängen… men han verkar trivas <3 Inga Tarzan.svingar i den.. ÄN!

En annan sak för hans trygghet är den underbara lampan! Den är uppladdningsbar, så man slipper sladdar på väggen. Den lyser i tre olika lägen och den rösta nattlampan vi har haft. SÅ fin! Älskar den!

 

Ni hittar sänghimmel HÄR och lampan HÄR.

   

 

Vi har även. hängt upp en fin, stilren. hylla, som faktiskt passar i alla rum, inte barn i ett barnrum. En sån där perfekt prylhylla! PÅ den samlar jag sånt som han inte leker mer längre (förutom pixi-böckerna). men som jag ändå vill ha. framme. Fina babysaker <3

 

Ni hittar hyllan HÄR. Prisvärd!

 

 

Förvaring kan man inte heller ha för mycket av?! Eller hur?

Såna här korgar som är lite hårdare i. tyget är perfekta, just nu är det mycket Duplo och bilar, så det är det som är nära till hands i dessa korgar. Ska släpas genom. hela huset också,  men ibland sitter han också på den mysiga, tjocka. mattan med bokstäver.  Tycker den är så fin! Perfekt i barnrummet!

Ni hittar korgarna HÄR. och mattan HÄR.

 

 

 

Men det som är. allra roligast, och alltid varit för alla barnen…  är att klä ut sig! Vi har hängt upp favoriterna i denna smarta och söta lilla garderob. Ett fint sätt att förvara dräkterna (eller kläder) på, att han inte hänger upp dem igen är en annan sak, hehe… men den bjuder in till rolig lek och det är det viktigaste!

Ni hittar klädhängaren HÄR.  Prisvärd!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.