Liw Olausson

Tack <3

 

Gokväll! 🙂

 

Åh ni är väl bara för gulliga! <3 Så fina meddelanden efter inlägget igår, jag har inga planer på att sluta blogga. Speciellt inte efter era svar <3 Idag är jag totalt slut, går upp på 75% arbete idag och har fortfarande lock och sus i örat och går på antibiotika. Känns som om jag varit hemma i en evighet men det gick bra att jobba, bara lite ringrostig i rutinerna med tidig morgon och allt där till. Vi kör matkasse från ICA men idag blev det hämtmat 😉 Det där nyttiga 2022 är inte riktigt igång än. Får bli frisk först tänker jag, haha.

 

Köpte med lite videkvistar häromdagen, känns så fräscht och hint om våren. Bytte även matta här till den fluffiga istället för viskosmattan vi hade innan. Den var större men passade bättre under sängen i vårt sovrum. Som ni INTE får se för det är sista rummet om kommer få kärlek. Tyvärr. Vi kämpar vidare med hallen, som sagt. Hoppas att komma långt i helgen 🙂

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.