Liw Olausson

I sin enkelhet

 

Hej och godkväll på er!

Snart ny vecka men först en härlig söndagskväll, vi äter alltid lite gott efter barnen lagt sig på söndagen och tittar på något, ikväll blir det Farmen. Helgen gick i rekordfart, svärisarna har varit här nästan hela helgen och hjälpt oss och då blir det sååå mycket mer gjort här. Så tacksamma!

 

Jag sköter mest markservice och inhandlar det som behövs, var förbi Mio när jag egentligen skulle till Åhlens outlet för en spegel (köp inte deras, den ramlade ner från väggen!) och hade fått ett sms som gav medlemmar 50 kr rabatt, så jag slog till på en ljusstake som jag sneglat på flera gånger. Tyckte att det gjorde sig perfekt här i hörnet. I sin enkelhet!  Har lite tavlor som ska upp här på väggen, klurar bara på hur vi ska hänga dom utan att göra hål i ribborna, vill inte ha hål. i dom om vi ångrar oss sen.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.